Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#پزشکی
#گوش درد
#متخصص گوش
#پزشک

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

من دچار گوش درد شدم سابقه عفونت قارچی گوش داشتم که درمان شد ۴ ماه پیش سه ماه پیش که ایران بودم دکتر مجددا چک کرد و قارچ سفید را مشاهده کرد البته بهم گفت غیر فعال هست یه داروب بنفش رنگ برای ضد عفونی استفاده کرد و گفت مشکلی نیست حالا بنظرتون باید چکار کنم؟ احتمالا شستشو با ساکشن بخواد دانشجو هستم و بیمه uhip دارم دکتر خانواده هم ندارم از کسی هست که متخصص گوش باشه؟
2021-11-07 11:50:00 #Canada [دکتر خانواده] پزشکی

اقاي دكتر پسر من ٥ سالشه و از روز ٤ شنبه سرماخوردگي شديد داره كه عقونت به گوش رسيده پزشك اول انتي بيوتيك نداد و يعد كه ديد گوش التهاب داره تازه انتي بيوتيك شروع كرد نواموكسين ٢٥٠ الان ٤ بار من بهش دارو رو دادم سرفه هاش و گلوش بهتره ولي درد گوش از بين نميره و مرتب از گوش درد گريه ميكنه من نگرانم ممكنه پرده گوش اسيب ديده باشه؟ نياز هست ببرم بيمارستان؟ چرا درد گوش از بين نميره پس؟ يا بايد بيشتر منتظر بمونم؟
2021-11-20 19:56:00 #Canada [سال] پزشکی

من شهر شربروک زندگی میکنم و یکی از گوشهام دچار مشکل شده و کلا شنوایشو از دست دادم نیاز به یک جراح متخصص گوش دارم آیا کسی جراح گوش در مونترال میشناسه؟
2021-09-12 07:56:00 #Montreal [مونترال] پزشکی

من دچار گوش درد شدم سابقه عفونت قارچی گوش داشتم که درمان شد ۴ ماه پیش سه ماه پیش که ایران بودم دکتر مجددا چک کرد و قارچ سفید را مشاهده کرد البته بهم گفت غیر فعال هست یه داروب بنفش رنگ برای ضد عفونی استفاده کرد و گفت مشکلی نیست حالا بنظرتون باید چکار کنم؟ احتمالا شستشو با ساکشن بخواد دانشجو هستم و بیمه uhip دارم دکتر خانواده هم ندارم از کسی هست که متخصص گوش باشه؟
2021-11-07 11:50:00 #Canada [دکتر خانواده] پزشکی

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

من مدتی هست گاهی ریه ام درد میکند ، بیشتر شبها پیش میاد، علامت چی ممکن است باشه؟
2021-01-19 14:46:28 #Montreal پزشکی

، سوالی داشتم خدمت پزشکان پیشاپیش ممنونم از وقت که میزارین ?دیشب چشم راستم دردگرفت با سوزش داخل چشم صبح پاشدم زیر چشم باد و ورم داشت ،الان باد و پفش خوابیده ولی سوزش چشم و درد دارم مدتیه سردرد های بدی هم داشتم آین درد ممکنه از سردردهای که داشتم باشه، دو هفته پیش چشم پزشک هم مراجعه کردم بخاطر سردرد تشخیص دادند چشم ضعیف شده با خشکی چشم دارم سوالی که دارم خدمتتون پف چشمم و سوزش مال چیه ؟
2021-07-05 11:33:00 #Montreal

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

پنبه گوش پاك كن تو گوشم گيركرده رفتم دكتر و بهم گفت چيزى نميبينه !!! اما من گوشم درد ميكنه بايد چيكار كنم ؟
2021-10-02 16:15:00 #Montreal

اساتید محترم از اساتید دندانپزشک داشتم یکی از دندانهای اسیایی من قبلا پر شده مدتی قبل در ایران وقتی چیز سرد میخوردم برای چند ثانیه درد می امد و بعد خوب میشد مجدد به دندانپزشک مراجعه کردم معاینه کرد و گفت مشکل خاصی نداره و تا وقتی که دردش اذیتت نمیکنه دستش نزن بعدا باید عصب کشی بشه الان که در کانادا هستم یک درد خفیف اما دائمی داره که توی گوشم هم احساس میشه با اب سرد حتی در حد اینکه از لوله هم باشه شدید درد میاد و مجدد دردش خفیف میشه میخواستم بدونم باید عصب کشی بشه؟ و اگر بله حدود هزینش چقدر هست
2021-11-12 15:42:00 #Montreal

پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Montreal

من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست در کبک زندگی می کنم می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:48:00 #Montreal